Crnogorska bojanka na Studio ribizla. štandu u TC BIG Fashion

24.11.2022 Autor/ka: Urednički tim NEWS

Najnovija izdanja Crnogorske bojanke i igara memorije Čudesna Crna Gora 2 i Podgorica, narednih mjesec dana biće dostupna na Studio ribizla. štandu u tržnom centru BIG Fashion u Podgorici u okviru realizacije projekta koji Glavni grad realizuje u saradnji sa tržnim centrom BIG Fashion i agencijom Strategist.

„Pored novih igara memorije, na štandu će se naći sva komercijalna izdanja Crnogorske bojanke, uključujući i novo izdanje Praznične čarolije, ove godine u formi razglednica, što je novitet ne samo za nas, već i za crnogorsko tržište. Želim da pohvalim inicijativu Glavnog grada kojom se daje prostor i prilika kreativnim preduzetnicama da predstave svoje proizvode“, rekla je Adrijana Husić, glavna i odgovorna urednica Crnogorske bojanke.

Takođe je dodala da je cijeli tim preduzetnica okupljenih oko Communication Studija Cassiopeia i Studija ribizla. jako ponosan na dosadašnji rad u kojem je kroz tiraž od na desetine hiljada izdanja, podstaknuta kreativnost kod djece i odraslih i na zabavan, ali i edukativan način predstavljena Crna Gora, njene ljepote, kao biljni i životinjski svijet.

Studio ribizla. štand u tržnom centru BIG Fashion biće otvoren do 17. decembra.